accountantskantoor varkenshouderij

Vacature Relatiebeheerder

Heb jij enige jaren werkervaring opgedaan als Assistent Accountant, maar bouw je liever een klantrelatie op dan een kloppende jaarrekening? FarmAdvies is op zoek naar een:

Relatiebeheerder

Bedrijfsprofiel FarmAdvies
FarmAdvies richt zich volledig op de varkenshouderij. Het bedrijf is jong en vooruitstrevend en gevestigd in Deurne. In 2013 is FarmAdvies gestart en sindsdien is groei terug te zien. Dit komt door de  specialistische kennis op het gebied van (strategische) organisatievraagstukken, accountancy, financiën, fiscaliteit en personeelsaangelegenheden.

Kortom: een totaalpakket aan deskundigheid. Deze deskundigheid wordt samen met de zusterorganisaties Van Lierop Adviesgroep en Prima Werk en Mens gegarandeerd. Deze organisaties zijn allemaal actief vanuit hetzelfde pand  en worden aangestuurd door dezelfde directie. In totaal vormt de totale organisatie 30 professionals die toegevoegde waarde willen leveren aan de klanten.

Bedrijfscultuur FarmAdvies
Je komt te werken in een team van 7 medewerkers. 3 medewerkers zijn werkzaam in het adviesteam en 4 medewerkers houden zich bezig met alle accountancy en fiscale aangelegenheden van de klantenportefeuille. Jij heb een unieke rol, want jij bent de enige Relatiebeheerder in het team. Ondanks dat deze rol extern georiënteerd is, is de locatie van FarmAdvies in Deurne wel jouw thuishaven. De cultuur binnen FarmAdvies sluit aan bij de cultuur die voelbaar is bij de agrarische klanten: ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Net dat stapje extra zetten voor de klant is voor ons vanzelfsprekend.

Wat ga je doen als Relatiebeheerder?
Als Relatiebeheerder ben je veel op pad en bezoek je de varkenshouderijen die voornamelijk gevestigd zijn in Brabant en Limburg. Een greep uit jouw werkzaamheden:

– Je bent het verlengstuk van de accountancy/ fiscale praktijk en kan de inhoud overbrengen naar de klant.
– De jaarrekening ga je bespreken bij de klant, maar tijdens de bespreking heb je zeker voldoende oog voor lopende zaken en andere casuïstiek.
– Je hebt een signalerende functie bij de klanten, maar uitgebreide en specifieke advieswerkzaamheden worden uitgevoerd door jouw collega fiscalisten, juristen of accountants.
– Je bent in staat om je commerciële kwaliteiten te benutten waardoor FarmAdvies nog verder op de kaart gezet kan worden.
– Kortom je bent als Relatiebeheerder het visitekaartje van FarmAdvies.

Wie zoeken we?
Herken je je in onderstaand profiel?

– Je beschikt over een HBO diploma in de richting van bijv. bedrijfseconomie, accountancy of HAS;
– Je hebt affiniteit met de agrarische sector;
– Je hebt 5 jaar werkervaring opgedaan als Assistent Accountant;
– Je legt makkelijk contact en het klantbelang staat bij jou bovenaan;
– Je bent fulltime beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden
Jouw inzet wordt beloond met een passend salaris en 28 vakantiedagen. Een laptop en Iphone zorgen ervoor dat je zowel bij FarmAdvies als op locatie je werkzaamheden kan verrichten. Flexibele werktijden zijn voor ons vanzelfsprekend, als je hier maar met voldoende verantwoordelijkheid mee om kan gaan. Op maandag vindt er een geheel verzorgde lunch plaats, dus het zou wel leuk zijn als je daarbij aanwezig bent.

Wil je kennis met ons maken?
Als je vragen hebt over de vacature Relatiebeheerder bij FarmAdvies, voel je vrij om deze te stellen. Hiervoor kun je het beste contact opnemen Femke Teunissen van Prima Werk en Mens: 0493-322 948. Als je geïnteresseerd bent in een kennismakingsgesprek dan vragen we je om je CV te mailen naar femke@primawerkenmens.nl.