accountantskantoor varkenshouderij

Vacature Junior Assistent Accountant

Ben jij in het bezit van een HBO opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie en ben je op zoek naar een gezellige en professionele 1e of 2e werkgever Zoek dan niet verder, want FarmAdvies is op zoek naar een:

Junior Assistent Accountant

Organisatie FarmAdvies
Onze krachten zijn gebundeld in drie bedrijven die allemaal vanuit één vestiging in Deurne opereren; FarmAdvies, Van Lierop Adviesgroep en Prima Werk & Mens. Deze samenwerking geeft ons de mogelijkheid een fullservice dienstverlening aan te bieden. Wij ontzorgen onze klanten met (strategische) organisatievraagstukken, accountancy, financiën, fiscaliteit en personeelsaangelegenheden. Deze diensten worden aangeboden door 35 professionals die iedere dag met passie klaar staan voor onze regionale klanten.

Je komt te werken in een team van 9 medewerkers. Jouw directe collega’s zorgen ervoor dat je iedere dag weer met plezier komt werken. Je kunt bij hen terecht met alles wat met het werk te maken heeft. Natuurlijk niet alleen voor dat, want er is ook ruimte voor een lolletje of tijd om weekendplannen te bespreken. De cultuur binnen FarmAdvies sluit aan bij de cultuur die voelbaar is bij de agrarische klanten: ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Net dat stapje extra zetten voor de klant is voor jou vanzelfsprekend.

Korte lijnen, snelle communicatie en veel vrijheid, typeren onze organisatie. Teamspirit is erg belangrijk, iedere maandag staat er een verzorgde lunch klaar en de overige dagen wordt vaak samen een rondje gewandeld.  Daarnaast zijn er regelmatig gezellige bedrijfsuitjes en personeelsfeestjes die tot in de late uurtjes door kunnen gaan.

Wat ga je doen?
Als Junior Assistent Accountant bij FarmAdvies denk je in kansen, mogelijkheden en oplossingen. Deze zijn iedere keer weer anders, want iedere klant vraagt om een unieke en eigen aanpak. Je begeleidt onze klanten bij financiële administratie en optimalisatie daarvan. Je zorgt voor de totstandkoming van de jaarrekening en regelt alles wat daarbij komt kijken.

Je wordt goed begeleid door teamleider John van Moorsel. Hij is je coach, sparringpartner en zorgt tevens voor de laatste check. Afhankelijk van jouw ontwikkeling en de groei die je laat zien, ga je steeds complexere dossiers oppakken en behoort meer klantcontact bij de functie.

Wie zoeken we?
Als je de volgende vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden dan ben je voor ons de ideale nieuwe collega:

– Ben jij (bijna) in het bezit van een van de volgende HBO diploma’s: Bedrijfseconomie of Accountancy?
– Heb je (stage) ervaring opgedaan bij een accountantskantoor?
– Durf je verder te denken en te kijken dan de cijfers op papier?
– Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar en woonachtig in de omgeving van Deurne?

Arbeidsvoorwaarden, wat kun je van ons verwachten?
– Een marktconform salaris voorwaardenpakket;
– De mogelijkheid tot het volgen van een relevante vervolgopleiding (is geen must);
– Goede begeleiding en voldoende doorgroeimogelijkheden;
– 28 vakantiedagen;
– Pensioenregeling 50/50;
– Flexibele werktijden.

Wil je kennis met ons maken?
Ben jij de Junior Assistent Accountant die we zoeken? Laat dan je interesse blijken door je cv en motivatie te versturen naar Femke Teunissen via femke@primawerkenmens.nl. Ook met vragen kun je bij haar terecht via: 06-13310334.