accountantskantoor varkenshouderij

Online diensten

Als extra service voor onze cliënten bieden wij de volgende online diensten:

PaperLess
PaperLess staat voor een papierloze administratie. Door facturen te scannen worden deze opgenomen in een digitaal archief. Middels de intelligente software “Unit 4 Paperless” worden een aantal zaken van de factuur automatisch herkend en kunnen facturen efficiënter worden ingeboekt.

Online boekhouden
Hierbij sluit de cliënt een abonnement af op internetboekhouden. De cliënt kan hiermee online de administratie bijwerken vanaf elke computer. Wij hebben de mogelijkheid vanuit onze werkplek mee te kijken met de cliënt in zijn of haar administratie.

MijnFarm, uw Online digitaal dossier
Voor onze cliënten bieden wij, via onze website, een persoonlijk digitaal dossier. Cliënten hebben de mogelijkheid in te loggen in “MijnFarm” om toegang te krijgen tot hun persoonlijke digitaal dossier. Behalve een digitale jaarrekening en aangifte Inkomstenbelasting hebben cliënten hier een aantal vaste dossier stukken 24 uur per dag en 7 dagen per week ter beschikking.
Bij vaste dossierstukken kunt u denken aan oprichtingsaktes, koopovereenkomsten, huurcontracten en financieringsovereenkomsten. Voor onze werkzaamheden is het een stuk efficiënter deze digitaal te bewaren. Via “MijnFarm” kunnen wij deze digitale documenten eenvoudig met u delen. U hoeft dan niet meer te zoeken naar oude oprichtingsaktes, maar raadpleegt deze door in te loggen via de website van FarmAdvies. Uiteraard is “MijnFarm” goed beveiligd en alleen te benaderen met de juiste gebruikersnamen en wachtwoorden.