accountantskantoor varkenshouderij

U bent uniek

FarmAdvies is een jonge organisatie met medewerkers die al jaren meelopen in de varkenshouderij. Medewerkers die weten waar ze over spreken. Een kantoor met specialistische kennis op bedrijfseconomisch, maar ook op fiscaal terrein. Kortom: een totaalpakket aan deskundigheid. Onze medewerkers weten dat ieder bedrijf uniek is en dat ieder bedrijf vraagt om een unieke begeleiding en advisering.

Onze adviseurs worden ondersteund door een administratiekantoor dat de varkenshouder begrijpt, dat vanwege korte lijntjes snel kan schakelen en dat voor betrouwbare cijfers zorgt. Ons dienstenpakket sluit aan bij de klant en niet andersom.

De omvang van het kantoor zorgt er voor dat een klant nooit een nummer is. De bereikbaarheid is groot en alle medewerkers kennen onze klanten. Moderne automatisering garandeert een snelle en juiste verwerking van gegevens. Goede betrouwbare cijfers vormen de grondslag voor een goede analyse en goed advies.

Wij houden van vaste relaties. Klanten van FarmAdvies hebben een vertrouwd aanspreekpunt. Regelmatige wisseling van aanspreekpunten is niet aan de orde.